ATLÉTIKA

2019.12.08. 19:32

Mikulás futófesztivál a „nyolcvanasiaknak” Gyöngyösön

A bemelegítés során 176 gyermeket mozgatott meg Cseri Tímea tanárnő.

B. Cs.

A fiataloknak nemcsak rajtszám, futósapka is járt Beküldött fotó

Gyöngyösi önkormányzati képviselőként Bárdosné Kocsis Anna Éva első alkalommal szervezte meg a „nyolcvanasiaknak” szóló első Mikulás Futófesztivált. A Gyöngyösi Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusai és diákjai nagy izgalommal és lelkesedéssel végezték az előkészületeket. Sok segítője is akadt a rendezvénynek. A 750 méteres távot az alsósoknak egyszer, a felnőtteknek és a felsősöknek kétszer kellett teljesíteni. A bemelegítés során 176 gyermeket mozgatott meg Cseri Tímea tanárnő.

A fiataloknak nemcsak rajtszám, futósapka is járt. Beküldött fotó

– Izzadó homlokokkal és kipirult arccal érkeztek a résztvevők a célba, ahol a Mikulástól vehették át jól megérdemelt jutalmukat a távot teljesítők – mondta Bárdosné Kocsis Éva. – Az aulában a szülői munkaközösség segítségével, meleg tea és zsíros kenyér várta az éhes versenyzőket, aktivistákat, tanárokat, gyermekeket, szülőket. Öröm volt látni, hogy az iskola apraja, nagyja megmozdult kezdeményezésemre és partnerek voltak futófesztivál megrendezésében.

Bárdosné Kocsis Anna Éva kezdeményezte a rendezvényt készült. Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában