TEREMLABDARÚGÁS

2019.12.16. 17:04

Sikerre Számíthat SE: Csomós Tamás és Tóth József emlékének adózva

A rosszul sikerült januári Téli-kupa után a Sikerre Számíthat SE játékosai fogadalmat tettek, hogy Csomós Tamás emlékének adózva az idény minden versenyét szeretnék megnyerni, ahol elindulnak.

B. Cs.

A Sikerre Számíthat SE Bajnokok Tornája-győztes csapata Beküldött fotó

A „fiatalabbik” csapat, amelynek tagjai nagy részben az Öregfiúk csapatát is alkotják, a 2. osztály tavalyi bajnoki címe után a 4. osztályban szerepeltek 2019-ben, miután nem vállalták az 1. osztályt. Ebben a mezőnyben veretlenül, mindössze két döntetlent elkönyvelve, 136 gólt elérve szerzett aranyérmet az együttes.

Az Öregfiúk társaságnak is sikerült visszaszerezni a tavaly elveszített bajnoki címet. A csapatnak ez volt a 15. diadala a 2000-es esztendő óta.

A Sikerre Számíthat SE Bajnokok Tornája-győztes csapata. Beküldött fotó

A legnehezebb feladat azonban a legutóbbi vasárnap hárult a csapatra, ugyanis a Bajnokok Tornáján tőlük nagyobb játékerőt képviselő csapatok ellen kellett bizonyítani. Nos, a vállalás beteljesült, ugyanis előbb a Lampion 2000 Kft. csapatát győzte le a Sikerre Számíthat SE, majd döntetlent ért el a Gólosztók nevű társulattal szemben. A folytatásban újabb győzelem következett a Hó SC ellen.

A Bajnokok Tornája eredményei:

A sorsolás szeszélye folytán az utolsó fordulóban került sor az addig hibátlan teljesítményt nyújtó Vamav Kft. gárdája, vagyis Gyöngyös város bajnokával szembeni összecsapásra. A színvonalas, nagy iramú mérkőzésen ezúttal a Sikerre Számíthat alakulatának jött ki a lépés, ami 4–2-es győzelemben mutatkozott meg, elhódítva a Bajnokok Tornája első helyét.

Egy álom így teljesült, amelyet a csapat Csomós Tamás és Tóth József emlékének ajánlott.

A Bajnokok Tornája végeredménye:

A Bajnokok Tornája-győztes csapat összeállítása

Kobzi István, Tóth Attila, Nagy András, Buzai Zoltán, Barna Tibor, Ludányi Nándor, Bakos Ádám, Horváth Péter, Sömperger Isván, Nagy Gábor, Nagy Attila, Vályi Nagy Károly, Vernyik Dávid, Nagy-György Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában