TEREMLABDARÚGÁS

2020.01.19. 12:24

Eger SE-bronz a szomolyai emléktornán

Révész András érdemelte ki a torna legjobbját megillető elismerést a 2. Vitányi László-emléktornán, ahol a Titánium Alapítvány-kupa elnyerése jelentet tétet.

B. Cs.

A bronzérmes Eger SE csapata Beküldött fotó

A Szomolyán rendezett eseményen csapatonként egyszerre három játékos szerepelt a palánkkal övezett pályán, kapus nélkül. A győzelmet a Mezőkövesdről érkezett Felvégi Ifjak elnevezésű gárda hódította el. Az Eger SE csapata Szabó Béla, Grassi Uhria, Barta Krisztián, Pápai Zoltán és Révész András összeállításban a harmadik helyen végzett.

A bronzérmes Eger SE csapata. Beküldött fotó

– A döntő ikszre állt, amikor az egyik játékos lövésre lendítette a lábát, ám a rúgás előtt lejárt a játékidő és a játékvezető belesípolt. Ezzel együtt a labda a kapuban kötött ki, azonban a bíró nem adta meg a találatot, majd a végén büntetőkkel alulmaradt a Galaktikusok csapata – fogalmazott Vitányi László. Az Eger SE utánpótlásért felelős szakmai igazgatója házigazdaként volt jelent az eseményen, ahol elhunyt édesapjára emlékeztek a csapatok.

A tornagyőztes Felvégi Ifjak gárdája. Beküldött fotó

A Titánium Alapítvány-kupa dobogósai

1. Felvégi Ifjak

2. Galaktikusok

3. Eger SE

Az All Star csapat: Harázi Tamás, Lázár Péter, Berki János

A torna legjobbja: Révész András (Eger SE)

Gólkirály: Vitányi László (Gyémántok) 21 góllal

A díjakat Szomolya polgármestere, Jurecska Györgyné adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában