LABDARÚGÁS

2020.01.10. 17:16

Eger SE: régi-új igazolás az első téli szerzemény

Huszonhárom éves támadó középpályás az Eger SE NB III-as csapatának idei első igazolása.

B. Cs.

Gresó Mátyás (középen) érkezésének nagyon örülnek a drukkerek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Az Eger SE hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszatér a megyeszékhelyre Gresó Mátyás. A 23 éves támadó középpályás az őszi idényt a Jászberényi FC-ben töltötte, ahol 17 bajnoki mérkőzésen nyolc gólt szerzett, amivel a házi góllövőlista második helyét foglalta el a kilenc találatig jutott Pálinkás Gergő mögött.

Gresó Mátyás (középen) érkezésének nagyon örülnek a drukkerek
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Az elmúlt félévben a hevesi megyeszékhelyről ingázott játékos előzőleg 2016 és 2019 erősítette az ESE együttesét. Oszlopos tagnak számított 2016/2017-ban a megyei I. osztályban ezüstérmet szerzett csapatnak, majd egy évvel később az NB III-at kiharcoló gárdának. A 2018/19-es idényben 11 góllal járult hozzá a harmadosztályú tagság meghosszabbításához.

A nagy terveket szövögötett, de a télen jelentős átalakításon átesett jászberényiektől nemcsak Gresó, hanem az előzőleg Egerben ugyancsak meghatározó futballistaként szerepelt Lakatos Béla is elköszönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában