SPORTELISMERÉS

2020.02.03. 18:14

A 2019-es legjobb sportolókat díjazzák kedden Egerben

A közönség dönthetett, melyik sportszervezet kapjon elismerést.

B. Cs.

A röplabdás lányok a 2015-ös rendevényen Fotó: Lénárt Márton

Legutóbb 2015-ben, egészen pontosan április 24-én jutalmazták a 2014-es évben egriként a legjobb teljesítményeket elért egyéni versenyzőket és csapatokat a 6. Sportiskolás jótékonysági esten és díjkiosztó gálán. A Kemény Ferenc Sportcsarnokban tizenöt kategóriában találtak gazdára a serlegek és kiosztottak négy különdíjat.

A röplabdás lányok a 2015-ös rendezvényen Fotó: Lénárt Márton

Azóta nélkülözni kellett a rendezvényt, amit azonban az Egri Városi Sportiskola (EVSI) a múlt év végén „felélesztett”. Az intézmény és a megyeszékhely önkormányzatának szervezésében az előkészületek már korábban megtörténtek, így kedden 15 órától a Városházán le lehet bonyolítani az Év Sportolója nevet viselő díjátadó gálát.

Az eseményen jó hangulatban biztosítanak lehetőséget a találkozásra az értékelésre, miközben a középpontban a legjobbak elismerése szerepel. A díjazottakról egy sportújságírókból, az Egri VSI és az önkormányzat delegáltjából álló szakmai grémium határozott, ezenkívül a sportszerető egrieket is bevonták a döntéshozatalba. Arról, ugyanis, hogy melyik sportszervezet kapjon elismerést a közönség dönthetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában