TEREPSPORT

2020.02.13. 10:28

A Gyöngyösi AK futója remekelt a hegyen

Ideális futóidőben, remek talajviszonyok mellett rajtolhatott az EVSI-Egri Spartacus SE 4. Tárkányi Hegyifutó Versenysorozata 3. fordulójának mezőnye a felsőtárkányi faluház elől.

B. Cs.

Hó nem, „csak” a hegy várta az indulókat

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A 114 rajthoz álló ezúttal is választhatott az 5, a 10 és a 20 km-es táv közül. A 140 méter szintkülönbségű, öt kilométeres kör első felének emelkedője jelentős feladatot kínált a profi futók számára is, mivel ott egyben kínál erőkifejtést a pálya teljes szintemelkedése a várhegyi bányáig. Ebben a legjobbak között a férfiaknál Szabó Dávid (Titans off Hungary), míg a nőknél a gyöngyösi Csiszár Vivien (Gyöngyösi Atlétikai Klub) jeleskedett.

Hó nem, „csak” a hegy várta az indulókat Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A három forduló összetett győzelmeiben a 14 évesektől az 50 feletti szeniorokig az Egri Triatlon Klub, a Salgótarjáni Dornyay SE, az KÁZSÉ Team Eger, az Egri Spartacus SE, a Gyulai Kengyelfutók, az EVUK Triatlon, a Superior MTB Team, az Ó-Bükki Farkasok, a Kalocsa SE, valamint a Ma-Fuss SE Maklár csapatának versenyzői osztoztak.

Honfi Gábor (középen) is az élen végzett Beküldött fotó

A részletes eredmények ITT tekinthetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában