kézilabda

2020.02.09. 20:32

Eszterházy SC: nagyon hosszú meccs volt, de...

Első tavaszi derbijét nagy csatában nyerte az Eszterházy SC női csapata, de rangadót nyert a Pénzügyőr is, így maradt három pont különbség az első két helyezett között.

Fenyves Balázs

Az egyetemisták Orosházán is győztek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A végig kiváló teljesítményt nyújtó védelem, és a mögötte álló, szintén remekelő Győrffy Alexandra a végjátékban már semmit sem engedett ellenfelének, Buzsáki Nikolett gólja pedig végérvényesen eldöntötte a két pont sorsát. Nem volt egyszerű mérkőzés az egri együttesnek, de a lényeg a tizenkettedik győzelem megszerzése, és a jó tavaszi rajt.

Az egyetemisták Orosházán is győztek Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A női NB I/B Keleti csoportjának 12. fordulójában:

OROSHÁZI NKC–ESZTERHÁZY SC 21–24 (10–12)

Orosháza, 200 néző. V.: Kovács-Sebők, Réti.

ESC: GYŐRFFY – Kuti 2, Iván E. 6, Petrovics, SÁRI 7 (4), BRETTNER 3, Buzsáki 1. Cs.: Pankotai, KOBELA, PADOS 5. Edzők: Debre Viktor, Rutka Péter.

AZ EREDMÉNY ALAKULÁSA. 6. perc: 3–3, 12. p.: 6–4, 18. p.: 7–7, 24. p.: 9–9, 36. p.: 11–14, 42. p.: 14–17, 48. p.: 18–19, 54. p.: 20–22.

KIÁLLÍTÁSOK: –, ill. 8 perc.

HÉTMÉTERESEK: 5/4, ill. 5/4.

DEBRE VIKTOR: – Nagyon hosszú meccs volt, ebben a mondatban pedig azt hiszem, minden benne van. A győzelem mellett felemás érzéseim vannak, mert a védekezésünk, és a kapusteljesítményünk végig rendben volt, de támadásban elég tompának éreztem a csapatot. Akadtak ugyan jó időszakaink, viszont lassan és körülményesen játszottunk, csak nagyon nehezen tudtunk gólokat lőni. Szerencsére a hátsó alakzatunkkal kiegyenlítettünk mindezt, ez pedig elegendőnek bizonyult a győzelemhez. Értékes két pontot szereztünk, és most ez a legfontosabb.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

KÖVETKEZIK: Eszterházy SC–PC Trade Szeged, február 15., szombat, 15.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában