TEREMLABDARÚGÁS

2020.02.13. 21:33

SBTC 100: az egriek is ott lesznek a salgótarjáni jubileumon

Egykori válogatott játékosok is parkettre lépnek az öregfiúk tornán.

B. Cs.

Az idén 100 éves Salgótarjáni BTC jubileumi eseménysorozatának részeként február 15-én rangos szenior teremtorna helyszíne lesz a nógrádi megyeszékhely sportcsarnoka.

Az SBTC Öregfiúk és az MLSZ Bozsik-programjának Észak-magyarországi Régióvezetője, Palaticzky Szabolcs által szervezett rendezvényen a következő nyolc csapatot láthatja a közönség: Debreceni VSC, Eger SE, MTK, Bp. Honvéd, Videoton, Felvidéki válogatott, Sepsiszentgyörgy, SBTC.

A Molnár Róbert, Varga László, Lengyel Lajos, Bocsi Zoltán, Béres Mihály, Szabó László, Tóth György, Endre László, Pápai Zoltán és Bóta Balázs alkotta egriek a 20 perces mérkőzéseken a Felvidéki válogatott, az MTK és a Videoton ellen játsszák a csoportmeccseket.

Betétprogram keretében az SBTC bő keretének tagjai összemérik tudásukat az SKSE Öregfiúkkal. Az ünnepélyes megnyitóra 9.40-kor kerül sor, a csoportmérkőzések 10 órakor kezdődnek, az eredményhirdetést 18.30-ra tervezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában