LABDARÚGÁS

2020.03.10. 07:03

A gyöngyösi Vak Bottyán suli diákjai Kleinheislerék meccsén jártak

A Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium 44 diákot és öt tanárt számláló csoportja az eszéki NK Osijek csapatának vendégeként lehetett jelen a horvát első osztályban rendezett Varazdin elleni bajnoki mérkőzésnek.

B. Cs.

A gyöngyösiek örültek a lehetőségnek

Forrás: Beküldött

A magyar válogatott középpályását, Kleinheisler Lászlót felvonultató eszékiek 2–0-ra győzték le a sereghajtót, amit a gyöngyösiek is örömmel fogadtak.

A gyöngyösiek örültek a lehetőségnek Fotó: Beküldött

– Ahogy hasonló esetekben szoktam, ezúttal is írtam annak a klubnak, ahová menni szeretnénk, de olyat még egyszer sem tapasztaltam, mint ezúttal – mondta a Heolnak a bottyánosok egyik tanára, Szentpéteri Gábor. – Azontúl, hogy egyből pozitív választ kaptam arra, hogy részt vehetünk a mérkőzésen, a klub ötven jegyet bocsájtott a rendelkezésünkre. Ezen kívül valamennyien kaptunk egy kis ajándékcsomagot, Kleinheisler László pedig egy dedikált mezzel lepett meg bennünket, amikor a meccs végén találkoztunk és fotózkodtunk vele. Amivel csak lehet, mindennel elhalmoztak minket a vendéglátók, köszönhetően a magyarul kiválóan beszélő titkárnőnek, Ana Macannak. Szenzációsra sikeredett esemény részesei lehettünk.

Kleinheisler Lászlót a „trónra„ emelték a bottyánosok Fotó: Beküldött

A mátraaljaiak a március tizenötödikéhez kapcsolódó megemlékezés részeként az eszéki túra előtt Pécset látogatták meg a Rákóczi Szövetség nemzeti ünnephez kötődő pályázatának keretében, amely a határon túli magyarlakta területekre irányul.

– Így, ha már a Délvidéken jártunk, beiktattunk egy sportos programot, ami nagyon nem bántunk meg, Sőt! – tette hozzá Szentpéteri Gábor.

Ereklye Eszékről Fotó: Beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában