ATLÉTIKA

2020.05.23. 15:03

Ultrabalaton: egri szervezésben hét csapat 65 indulója futott

Az Ultrabalaton eredeti időpontjában teljesítették a 221 kilométert a virtuális futóváltó tagjai.

B. Cs.

A Tűzoltók előtt is le a sapkával!

Forrás: beküldött

Ötvennégy csapat, mintegy 700–800 futója több mint tizenkétezer kilométert tett meg, vagyis teljesítette az Ultrabalaton eredeti időpontjában a 221 kilométeres távot. Egerben Szivós Orsolya BSI futónagykövet hét csapat 65 indulóját fogta össze. A megyeszékhelyi tűzoltók 10 fős gárdája 21:20 órán át futott.

A Tűzoltók előtt is le a sapkával! Fotó: beküldött

– Reggel hat órakor történt a rajt a Dobó térről, egyórás váltásban hajnali 3:20-ig futottunk. Óriási csapatépítő ereje volt, egymást buzdítva futottuk le az embert próbáló távot. Kísértük egymást hol biciklivel, hol „Kolbásszal” (RUNtasztikus kutyus), hol tűzoltó autóval. Közben jobbnál jobb zenékre „buliztunk”. Így sikerült hat perc alatti átlaggal lefutnunk. A csapattagok közül nem mindenki teljesített még nagyobb távokat, így nagyon ösztönző versennyé nőtte ki magát napközben a futás – szerepelt a társaságtól kapott beszámolóban a csupasport.hu oldalon.

A tervek szerint az Ultrabalatont októberben pótolhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában