SPORTELISMERÉS

2020.06.20. 10:50

A Gárdonyi tíz diákja a sportban is kiemelkedő

A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnáziumban méltán büszkék tanulók sikereire.

Heol Sport

Vincze Flóra, Vincze Fruzsina, Orosz Emma és Bátori Csenge ritmikus gimnasztikában jeleskedett Fotó: Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett „Magyarország jó tanulója, jó sportolója-2019” pályázaton, a 2018/2019-es tanév sport- és tanulmányi eredményei alapján az egri Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium 10 diákja nyerte el a megtisztelő címet. Az általános iskolai kategóriában 4,8 feletti, középiskolaikategóriában 4,7 feletti tanulmányi átlag mellett, országos diákolimpiai, magyar bajnoki vagy Európa -, világbajnoki eredménnyel kellett rendelkezniük a jelölteknek.

Vincze Flóra, Vincze Fruzsina, Orosz Emma és Bátori Csenge ritmikus gimnasztikában jeleskedett Fotó: Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium

A Gárdonyi díjazottai

Bátori Csenge 8. c

Dobrocsi Levente 10.c

Jacsó Barnabás 11. cny

Kiss Mikes Tamás 9.c

Nehéz Nóra 12.a

Orosz Emma 6.c

Osváth-Nagy Noémi 9.c

Szeleczki-Szük Zsombor 9.c

Vincze Flóra 8.c

Vincze Fruzsina 7.c

Korábbi összeállításunk Bátori Csenge, Orosz Emma, Osváth-Nagy Noémi, Vincze Flóra és Vincze Fruzsina nevét nem tartalmazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában