SPORTLÉTESÍTMÉNY

2020.06.28. 17:24

A harcosok számára is nyitott az új hatvani sportcsarnok

A Hatvanban megépült új sportcsarnokhoz vezető ideiglenes út akár már július 15-re elkészülhet, ami azt jelenti, reális esély mutatkozik arra, hogy augusztus közepére a létesítmény is megkapja a használatba vételhez szükséges engedélyeket.

B. Cs.

Antalóczy Péter (jobbra) a grapplingról is egyeztetett

Forrás: Hatvani KSzSE

Fotó: Bódi Csaba

– Augusztus közepére tervezünk egy próbaüzemet – több kézilabda, illetve egyéb jellegű mérkőzésekkel – annak érdekében, hogy éles helyzetben teszteljük a csarnok működését – közölte a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület elnöke, Antalóczy Péter. – Szeptember 19-én tervezünk helyt adni a város legnagyobb küzdősport gálájának, a Harcosok Éjszakájának. Zajlanak a tárgyalások az őszi Grappling Kvalifikációs Országos Bajnokság és egy Jiu-jitsu verseny időpontjáról, amelyekre október 10-én kerülhet sor. A magyar grappling megalakulásának tizedik évfordulóját Hatvanban tartanák, ahol a sportág elhunyt sportolóira is emlékeznek.

Antalóczy Péter (jobbra) a grapplingról is egyeztetett Fotó: Hatvani KSzSE

Antalóczy kiemelte: bérleti díjat a fent említett eseményekre nem számítanak fel, csupán a rezsi költségeit (fűtés, világítás, takarítás) kell a szervezőknek megtéríteni.

– Örömmel biztosítunk helyet a Karácsony-kupának, miközben megkezdtük a megbeszéléseket egy pénzdíjas futballtorna rendezéséről a két ünnep közötti időszakra – tette hozzá Antalóczy Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában