KÉZILABDA

2020.07.02. 18:52

Az FTC-ből érkezik az Eszterházy SC újonca

Az Eszterházy SC új jobbszélsőjeként mutatta be a klub honlapja Solt Annát.

F. B.

Solt Anna nemcsak sportol, tanul is majd Egerben

Forrás: Eszterházy SC

A 19 éves balkezes játékos tíz esztendővel ezelőtt kezdte el a kézilabdát az FTC-ben. A zöld-fehéreknél végigjárta a ranglétrát, az előző szezonban az ifjúsági NB I.-ben aranyérmet szerzett gárda tagjaként is pályára lépett.

Solt Anna nemcsak sportol, tanul is majd Egerben Fotó: Eszterházy SC

– Mindenképpen olyan klubot szerettem volna találni, amelynél a kézilabda mellett a felsőfokú tanulmányaim elkezdésére is van lehetőség, és ez Egerben teljes mértékben lehetséges – mondta Solt Anna.

Bővebb információ ITT olvasható.

Az Eszterházy SC eddigi nyári játékosmozgása

Távozott (4 fő): Iván Emese (Békéscsaba, NB I.), Pados Mónika (Pázmány-Gárdony, NB I/B), Petrovics Gerda (?), Győrffy Alexandra (Érd, NB I)

Érkezett (6 fő): Bató Lili (Szeged KKSE, NB I/B), Szecsődi Laura (Vasas SC, NB I/B), Gindeli Panna (Orosházi NKC, NB I/B), Vajk Eszter (Alba Fehérvár, NB I), Jurmann Gréta (MTK Budapest, utánpótlásból), Solt Anna (FTC, utánpótlásból)

Szerződést hosszabbított (9 fő): Leiner Bernadett, Bernát Dorina, Kiser Panna, Sári Barbara, Kobela Tamara, Brettner Zsófia, Kuti Bettina, Buzsáki Nikolett, Pankotai Luca

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában