LABDARÚGÁS

2020.07.10. 21:17

Gólkirályt igazolt az előző kiírás sereghajtó csapata, a Bélkő SE

Az edző személye is sokat nyomott a latba Bélkő SE-hez aláírt támadó esetében.

B. Cs.

Érsek Martin (fehérben) leigazolásával ászt húzott a Bélkő SE

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Pétervásáráról igazolt vissza Bélapátfalvára Érsek Martin. A balatoni illetőségű 30 éves csatár 2014-ben már futballozott a bélkőaljai együttesben. A 2012/13-as megyei I. osztályban egerszalóki színekben 43 találattal gólkirályi címet szerzett támadó így indokolta döntését.

Érsek Martin (fehérben) leigazolásával ászt húzott a Bélkő SE
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Mindenkit ismerek a csapatból, sokukkal napi kapcsolatban voltam eddig is – mondta a heol.hu-nak Érsek Martin. – Mivel a vírusjárvány után ők ugyanúgy edzettek, mint normális helyzetben, csatlakoztam hozzájuk és a kispályás bajnokságban is részt vettem. Az edző, Horváth Tamás személye is közrejátszott a döntésemben, ugyanis az ő keze alatt nőttem fel és játszottam a legtöbbet. Mivel Bélapátfalván lakom és dolgozom, ez is sokat számított. Az elmúlt időszakokban a folyamatos utazások mellett kevesebb időm jutott családomra és más tevékenységekre. Nagyon szimpatikus, fiatal és hajtós csapat a jelenlegi Bélkő SE, amelynek tagjaival – ha edzésben leszünk – bárkinek borsot törhetünk az orra alá.

Érsek Martin pályafutásának eddigi állomásai Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában