KÉZILABDA

2020.08.11. 17:54

Dupla meccs a gyöngyösi csarnokban

A Balatonfüred és a PLER csapata után következhet a HC Butel Szkopje.

S. K.

Fotó: CZIMER TAMAS

Augusztus 17-én folytatja a közös felkészülést a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es férficsapata, amely a szombati Telekom Veszprém elleni edzőmeccset (41–30) követően egyhetes aktív pihenőre vonult. A mátraaljaiak július 8-án kezdték a közös munkát, az első tétmérkőzést pedig a HC Butel Szkopje elleni Európa-liga-selejtező jelenti majd, várhatóan augusztus 28-án, pénteken.

– Hétről hétre változik a helyzet, a legutóbbi információm az, hogy az északmacedónok elfogadták a kezdeményezésünket, miszerint a párharc mindkét mérkőzésének, két egymást követő napon a Dr. Fejes András Sportcsarnok adjon otthont – fogalmazott a gyöngyösiek vezetőedzője, Konkoly Csaba. – Ennek szellemében készülünk, bízom benne, hogy ezt hamarosan hivatalos csatornáján is megerősíti az európai szövetség (EHF). A szerb Mitar Markez és a bosnyák Mirko Herceg segítségével igyekszünk minél több ­információt gyűjteni a Szkopjéról, de videófelvételeken már több mérkőzésüket is megtekintettem. Szeretnénk teljes mértékben naprakészek lenni az ellenfélből.

Az egyéni edzésterv alapján zajló aktív pihenőt követően a gyöngyösiek programjában további két edzőmérkőzés szerepel a történelmi kupaszereplés megkezdése előtt.

– Augusztus 19-én a Balatonfüredet fogadjuk, majd két nappal később a PLER gárdájával tartunk közös gyakorlást – folytatta Konkoly Csaba. – A Cegléd és az Eger elleni utolsó két felkészülési mérkőzést le kell mondjuk, az a hét ugyanis már a Butel Szkopje elleni összecsapás jegyében zajlik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában