LABDARÚGÁS

2020.10.25. 20:30

A vécsi játékos lefejelte, majd megütötte a játékvezetőt

A megyei III-as csapat labdarúgójánál a piros lap jelentette a vörös posztót.

Heol Sport

Vécsen csak hatvan percig rúghatták a labdát a csapatok Képünk illusztráció

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

Jócskán idő előtt, bíróverés miatt szüntette be a játékvezető a Vécs KSK–MSE-Egercsehi megyei III. osztályú mérkőzést. A Keleti csoport 9. fordulójának vasárnapi összecsapása sokáig békés mederben zajlott. Ahogy az egercsehiek, úgy a vécsiek is a sportszerűség keretén belül maradtak. A különbséget a tudás jelentette a vendégek javára, akik egy óra alatt öt rúgott gól ellenében csak egyet kaptak, egyértelműen jelezve, hogy nagyobb játékerőt képviselnek.

Vécsen csak hatvan percig rúghatták a labdát a csapatok Képünk illusztráció
Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

A gond akkor jött, amikor a hazaiak meglehetően feldúlt játékosa a 60. percben megkapta második sárga lapját. Miután a játékvezető felmutatta a piros cédulát a labdarúgónak, lila köd szállt a hazai játékos elé, aki előbb lefejelte, majd megütötte a sípmestert – tudtuk meg a csehiektől.

A durva jelenetet nem követte folytatás a játékban, ugyanis a bíró a kirívó eset után beszüntette a meccset. Ezt a tényt mindkét gárda tudomásul vette, miközben a vécsiek sajnálkozásukat fejezték ki a történtek miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában