Kézilabda

2020.10.16. 11:11

Az egri egyetemisták győzelmi esélyt szalasztottak el

A férfi NB I/B Zöld-csoportjának 3. fordulójában „egylabdás” meccsen a triplái miatt komoly győzelmi esélyhez jutó egri csapat végül egy bekapott és egy elrontott hármas miatt szenvedett vereséget győri ellenfelétől.

Fenyves Balázs

Illés Balázséknak hajszálon múlt a siker Fotó: Huszár Márk

EKE-EGER-KOK–SZÉCHENYI EGYETEM GYŐRI KC

72–74 (22–20, 12–16, 19–13, 19–25)

Eger, Eszterházy csarnok. V.: Gál, Földi, Drenyovszki.

EKE: Illés B. 4, Mondi 3/3, SZABÓ M. 19/15, STEIER 13/9, SZICSÁK 6. Cs.: Ungi 8/3, Bíró B., Csomor 7/3, Pomázi, PAPP B. 12/6. Edző: Váczi Péter.

Illés Balázséknak hajszálon múlt a siker Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

VÁCZI PÉTER: – Nem lehet egy rossz szavam sem a fiúkra, mert jól játszottunk, megvalósítottuk azt, amit elterveztünk, és az első öt távoli kísérletünkből öt pontos volt. Így kell elkezdeni egy meccset. A győzelem azt gondolom, azon múlott, hogy melyik a szerencsésebb csapat. Több olyan helyzet is volt a találkozón, amiből nem mi jöttünk ki jól, például a győriek győztes triplájának pillanatában, ugyanis jól védekeztünk, és azt a játékost hagytuk ott a legvégén dobni, amelyik nem tudott előtte eredményes lenni. Egyszerűen itt sem volt szerencsénk. Mindennel együtt győzelmi lehetőséget szalasztottunk el.

KÖVETKEZIK: Újpest-MT–EKE Eger KOK, október 17., szombat, 18.45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában