LABDARÚGÁS

2020.11.01. 19:58

Női foci: az esti megyei derbin egri pont a gyöngyösiektől

A Pest megyei női háromnegyed pályás bajnokság Északi csoportjának 1. fordulójából pótolt mérkőzésén a megyeszékhelyi hölgyek pontot csíptek a gyöngyösiektől.

B. Cs.

A gyöngyösi zöld-fehérek először botlottak az idény során Fotó: Huszár Márk

EGER SE–GYÖNGYÖSI AK

2–2 (0–0)

Eger, Eger Felsővárosi Sporttelep. V.: Németh Szabolcs (Katona M.).

EGER: Major – Szívosné, Mátyás, Borosi, Varga A., Tamási, Bíró, Bencsik, Baranyi. Cserék: Eperjesi, Tamkó, Sütő. Edző: Vitányi László.

GYAK: Fehér – Püspöki-Báthy, Buda, Póti, Czvetkó, Erdős, Fülöp, Seres, Hornyák. Cserék: Szegő, Bőr, Haller. Edző: Ecsegi Zoltán.

GÓL: Bencsik (55. – 11-esből), Eperjesi (80.), ill. Hornyák (49.), Bőr (76.).

A gyöngyösi zöld-fehérek először botlottak az idény során Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

VITÁNYI LÁSZLÓ: – Finoman fogalmazva sem mi voltunk az esélyesek a mérkőzés előtt, ugyanis a gyöngyösiek évek óta meghatározó szereplői a különböző bajnokságoknak, nem mellesleg eddig pontveszteség nélkül meneteltek. Nagy öröm számomra, hogy rengeteg olyan dolgot láttam viszont a pályán, amit az edzéseken gyakoroltunk. Összességében jól játszottak a lányok, nagyon akartak és örülök, hogy pontszerzés lett a jutalmuk! A legboldogabb attól lehetek, hogy a két csapatban 25, az átlagostól is csinosabb hölgy döntött úgy, hogy szombat késő este sportol és jó meccsel ajándékozza meg a kilátogatókat. Gratula minden játékosnak!

ECSEGI ZOLTÁN: – A villanyfényes találkozóknak mindig megvan a maga varázsa, nem volt ez másképp most sem. Mindkét csapat nagy akarattal lépett pályára, az első félidőben inkább taktikai harc folyt a pályán, a kapuk alig kerültek veszélybe. Fordulás után próbáltuk fentebb tolni a védekezésünket és rákényszeríteni az akaratunkat az ellenfélre. Hatalmas bombagóllal megszereztük a vezetést, de sajnos egy elég véleményes büntető után a hazaiak egyenlítettek. Lüktető játék folyt a pályán, mindkét csapat győzelemre játszott, így nagyon jó mérkőzést láthattak a nézők. A vége előtt pár perccel újra megszereztük a vezetést, majd egy nagyon csúnya belépő után elveszítettük az egyik belső védőnket, ami hirtelen zavart okozott a védelemben, és ezt a hazaiak a lefújás pillanatában ki is használtak. Gratulálok az egrieknek, nagyon jó mérkőzést játszottunk, igazi megyei rangadó volt! Külön gratulálok Bőr Mária csapatunkban szerzett első góljához!

A bajnokság állása

1. Gyöngyösi AK 4 3 1 – 7–2 10

2. Gödöllői SK 5 3 – 2 17–7 9

3. Vác-Deákvár SE 5 2 1 2 8–7 7

4. Eger SE 4 1 2 1 9–13 5

5. Gödi SE 4 1 1 2 4–9 4

6. Kék Duna SE 4 – 1 3 6–13 1

7. Diósjenői SE kizárva

Következik: Gyöngyösi AK–Kék Duna SE, november 8., vasárnap, 10.00. Gödi SE–Eger SE, november 8., vasárnap, 14.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában