SÍSPORT

2021.03.12. 20:56

Az EVUK triatlonistája sílécen szerzett diákolimpia bajnoki címet

A tavalyi óriási siker után idén is villanyfényes sífutó diákolimpiai döntőt rendezett a Magyar Sí Szövetség a Mátraszentistváni Síparkban.

B. Cs.

Katona Korinna sífutásban remekelt

Forrás: beküldött

Fotó: Bódi Csaba

Idén is több mint 100 diák állhat rajthoz a téli környezetben, ahol a Covid-helyzetre való tekintettel a versenyt a szigorú szabályok betartása mellett bonyolították le. A klasszikus és szabad stílusú versenyszámokban kiírt viadalon a kemény, néhol jeges hóval is meg kellett küzdeni a nevezőknek. Az egyéni indítású több körös versenyen a meredek lesikló pálya is próbára tette a fiatalok állóképeségét. Katona Korinna, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet 5. a osztályos tanulója, egyben az EVUK triatlon szakosztályának triatlonosa óriási sikerként a – korcsoportjában kicsiként – klasszikus versenyszámában a legjobb idővel szerzett diákolimpia bajnoki címet.

Katona Korinna sífutásban remekelt Fotó: beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában