FALLABDA

2021.03.01. 09:37

Egri Squash SE: bajnoki rajt, pozitívumokkal

A szezon nyitányát követően a harmadosztályú egri gárda az élmezőnyben várja a folytatást.

B. Cs.

Az Anico Készházak Egri Squash SE csapata

Forrás: Egri Squash SE

Az országos csapatbajnokság Budaörsön rendezett 1. fordulójában az Anico Készházak Egri Squash SE csapata Boros Dávid, Országh Péter, Kiss-Máté Csenge, Fodor Attila, Fodor Olivér összeállításban szerepelt, ugyanis Juhász Áron egyelőre nem csatlakozhatott a gárdához. A korábbi évek bajnoka, a Viktor-BLE, a hajdani ezüstérmes Gekko SE (Debrecen) és a feltörekvő Pro Squash Akadémia (Győr) elleni mérkőzéseken a tervezett négy-hat pont helyett egy döntetlennel egy pontot sikerült begyűjteni.

– Azért akadtak pozitívumok, ugyanis Kiss-Máté Csenge zseniális játékkal mozgatta meg Gubi Ramónt, aki az első szettjét épphogy behúzta 13:11-re – értékelt az egri klub alelnöke, Gulyás István. – A Fodor fiúk nagyon mentek, Attila szettet hozott Ulics Máté, Olivér pedig Rácz Gergő ellen. Boros Dávid 3:1-re verte Nagy Simont és szép játékkal 3:0-ra Kispéter Ádámot.

Az Anico Készházak Egri Squash SE csapata Fotó: Egri Squash SE

A 3. osztályban érdekelt két megyeszékhelyi gárda az egri Invest Sportcentrumban rendezett zárt kapus forduló hatos mezőnyében szerepelt. Az ESSE NagytarcsaParkFM nevű gárda két győzelemmel és egy vereséggel zárt úgy, hogy Bihari Zoltán régi formáját hozva mindhárom meccsét megnyerte, míg a junior korú Gulyás Bence kétszer győzött. Ezzel a társaság az élmezőnyből várhatja a folytatást

Az ESSE Balu Turbo Team Fodor István, Karanyicz Balázs, Sipos Dávi, Takács Alex és Bencsik Róbert alkotta ötöséből ezúttal Takács nyújtott kimagaslót. Sajnos pontot ezzel együtt sem sikerült szerezni, de tapasztalatot annál inkább.

Címkék#fallabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában