ATLÉTIKA

2021.03.26. 20:40

Hevesi atléták az M4 Sport tv-csatornán

Az Ikarus BSE színeiben versenyző hevesi atléták edzésén forgatott az M4 Sport stábja.

B. Cs.

Detrik Balázs is mikrofon elé állt

Forrás: Hevesi SE

Fotó: Megyeri István

– Mindig öröm, ha a média érdeklődik a sportolóink eredményei iránt, ugyanis ez is egyfajta fokmérője a teljesítményüknek – mondta a hevesiek szakosztályvezetője, Megyeri István. – A látogatás során Kovács Gyula edző beszélt a nálunk zajló szakmai munkáról. A riportban megszólalt a kétszeres felnőtt súlylökő országos bajnok, Detrik Balázs, az idei fedettpályás országos bajnokság súlylökő aranyérmese és U23-a Eb-szinttel rendelkező Kovács László, valamint az ugyancsak U23-as Eb-résztvevőnek számító gerelyhajító, Kovács Noel.

Detrik Balázs is mikrofon elé állt Fotó: Megyeri István / Hevesi SE

A stáb rögzítette az edzés legérdekesebb részeit, miként azt is, milyen a hevesi csoportban készülni az ország és a kontinens legnagyobb versenyeire.

– A riport április 11-én, vasárnap a reggeli órákban lesz látható a M4 Sporton, majd ezt követően megtekinthető a csatorna Facebook oldalán és a M4 Médiaklikken – tette hozzá Megyeri István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában