LABDARÚGÁS

2021.03.15. 19:36

U19: a besenyőtelki rangadó a 87. percben dőlt el

Ahogy az ősszel rendezett második játéknapon, úgy a megyei I. osztályú U19-es bajnokság 15. fordulójában is Tóth Máté döntött a besenyőtelkiek javára a Füzesabony elleni derbin.

B. Cs.

Tóth Máté (a labdával) fontos gólt szerzett Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A parázs szomszédvári összecsapás csupán egy gólt hozott, miközben három esetben előkerült a piros lap a játékvezető zsebéből. A pontok sorsáról Tóth Máté 87. percben 11-esből született találata döntött. Az 20 gólt jegyző 20 éves játékos ősszel kétszer vette a füzesabonyiak kapuját a 3–2-es besenyői győzelemmel végződött mérkőzésen.

BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT–FÜZESABONY SC

1–0 (0–0)

Besenyőtelek, dr. Vass Géza Spt. V.: Oravecz Tamás (Forgó)

BESENYŐTELEK: Vincze B. – Tóth M., Kovács G.., Molnár M., Simon M., Nahóczki D. (Váradi R., 59.), Monori J., Farkas D., Nováki M. (Ádám P., 71.), Kökény Cs., Lólé A. Edző: Tóth László.

FSC: Zolnai V. – Berki Zs., Rácz D. (Lázók Sz., 46.), Lakatos Z., Báder Sz., Pusoma S., Rostás O., Penti K., Fabók D., Tyukodi Zs., Tarnóczi V. Edző: Báder János.

GÓL: Tóth M. (87. – 11-esből)

KIÁLLÍTVA: Lólé A. (15.), ill. Tyukodi Zs., Berki Zs. (91.)

Tóth Máté (a labdával) fontos gólt szerzett Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A játéknap további mérkőzései közül három kétszámjegyű győzelemmel zárult. Az egerszalókiak a góllövőlistát vezető (40), ezúttal hét gólig jutott Oláh Krisztofer vezérletével taglózták le az andornaktályaiakat. A felsőtárkányiaknál a nyolc találatig jutott Lakatos Martin villogott, míg az Energia SC fölényes sikeréből a fél tucatszor eredményes Forgács Balázs vette ki jelentős mértékben a részét.

A 15. forduló további eredményei:

Heréd–Maklár 2–0

Gyöngyöshalász–Energia SC Gyöngyös 0–11

Felsőtárkány–Hevestherm-Hevesi LSC 14–1

Egerszalók–Andornaktálya 16–0

Pétervására–Lőrinci 8–1

Poroszló–Bélkő SE-Bélapát 0–3

A bajnokság állása

A góllövőlista élcsoportja

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában