LABDARÚGÁS

2021.04.13. 19:11

A GYAK magát is összeszedi, nem csak a gallyakat

Hétközi játéknappal folytatódik az NB III. Keleti csoportjának küzdelemsorozata. Csapataink közül szerda délután csak az egriek lesznek pályaválasztók, a gyöngyösiek Szabolcsba, a hatvaniak Borsodba utaznak.

B. Cs.

Papp István törzsszurkoló (középen) nagyon hálás volt a labdarúgóknak Fotó: Gyöngyösi AK

Szerda, 16.30:

EGER SE (4.)–CEGLÉDI VSE (12.)

Eger, Szentmarjay stadion, zárt kapuk mögött. V.: Kátai Gábor (Pigonyi, Vrboszki). Élőben: Eger SE Youtube Live, EgriFociTv.

– Nehéz meccsre számítok, mivel a Cegléd masszív csapat. A vendégek helyezése nem tükrözi a gárda játékerejét, amit képviselnek. Nekünk azonban csak a saját játékunkra kell figyelni és itthon begyűjteni a három pontot – mondta az egriek bal oldali védője, Nemes Milán a klub honlapjának.

Ősszel: Cegléd–Eger 1–1.

A játéknap teljes műsora

SÉNYŐ (8.)–GYÖNGYÖSI AK-MÁTRA-BETON (15.)

Sényő, zárt kapuk mögött. V.: Szabó Levente (Skover, Elek).

A társadalmi szerepvállalás keretében és közösségépítés jegyében a gyöngyösiek a hét elején 77 éves szurkolójuk, Papp István kertjét takarították ki. Azok a játéksok, akiknek munkahelyi, illetve oktatási elfoglaltsága lehetővé tette, azok Kozma Zsolt elnökkel kiegészülve, Labancz Róbert vezetőedző irányításával összeszedték és teherautóra pakolták a levágott és összegyűjtött gallyakat. A gyongyosiak.hu beszámolója szerint a járművet a Sportfólió Kft. biztosította a munkához. Hogy ezek után mennyire lesz összeszedett a mátraaljai gárda? Ma délután bizonyosan kiderül.

Ősszel: Gyöngyösi AK–Sényő 2–0.

Papp István törzsszurkoló (középen) nagyon hálás volt a labdarúgóknak Fotó: Gyöngyösi AK

TÁLLYA KSE (14.)–FC HATVAN (18.)

Tállya, zárt kapuk mögött. V.. Sándor Csaba (Piskóczi, Szabó F.).

A Zagyva-parti csapatnál nagyon bíztak benne, hogy a Putnokot sikerül legyőzni és Tállyára már nagyobb önbizalommal utazhat a kiesés elöl menekülő legénység. A 2–0-s hazai vereség után azonban csak az vált még egyértelműbbé, hogy bárki is legyen a soron következő ellenfél, most már muszáj a pontgyűjtés. Gabala Krisztián vezetőedző együttesének ezúttal a borsodiaknál kell(ene) bravúrt bemutatni. Ki tudja, lehet, hogy éppen ma fordul az a bizonyos kocka?

Ősszel: FC Hatvan–Tállya KSK 1–0.

A Keleti csoport állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában