LABDARÚGÁS

2021.04.14. 14:38

Jogosulatlan játék miatt pontlevonás a Lokitól

Kettővel csökkent a Hatvani Lokomotív SE megyei leány U20-as korosztályú csapatának összpontszáma a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves megyei Versenybizottságának (VB) határozatait követően.

B. Cs.

A Bodon Péter FC-től jelezte a szabálytalanságot Fotó: BPFC

Történt mindez ez a Bodon Péter FC beadványainak megvizsgálása után. A VB a hivatalból elvégzett eljárás során megállapította, hogy a Zagyva-parti klub együttesében két mérkőzésen jogosulatlanul szerepelt játékos. A versenykiírás értelmében ebben a bajnokságban egy mérkőzésre két, 2006-ban született labdarúgó nevezhető, akik egyszerre a pályán lehetnek egy csapatban. A hatvaniaknál azonban három ilyen korú futballista lépett a játéktérre két összecsapáson.

A Bodon Péter FC-től jelezte a szabálytalanságot Fotó: BPFC

Ezek után a Bodon Péter FC–Hatvani Lokomotív SE összecsapás pályán elért eredményét (0–0) törölték, és a meccs három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a Bodon PFC csapatának javára írták. Ugyanez miatt a Hatvani Lokomotív SE–Eger SE a mérkőzés pályán elért eredményét (1–3) helybenhagyta a VB, ám a hatvani csapattól egy büntetőpontot levontak.

A megyei U20-as leánny bajnokság állása

A beszüntetett Tarnamente–Vécs megyei III. osztályú találkozó ügyében megállapítást nyert a vécsiek versenyügyi felelőssége, a három pontot a pályán elért 6–1-es eredménnyel a Tarnamente javára igazolák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában