TEQBALL

2021.05.07. 09:56

Zöld út az Egri Teqball Akadémiának a Dobó térre

Várhatóan nézők előtt, felejthetetlen egész napos program várja a sportág iránt érdeklődőket Eger történelmi belvárosában.

Bodolai Zsolt

Aradszki Roland az egyik erőssége az egri csapatnak

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Nagy durranással készül az Egri Teqball Akadémia (ETA) a nyári 2. Egri Teqball-kupa országos versenyre. Az egri önkormányzattal egyeztetve az egylet zöld utat kapott ahhoz, hogy a Dobó tér lehessen az rendezvény helyszíne. A június 12-én, szombaton 9 órakor kezdődő eseményről a klub későbbre ígért pontos tájékoztatást. Addig is akad azonban próbatétel, ugyanis szombaton az országos bajnokság II. osztályának második játéknapján Törökszentmiklóson lépnek asztal elé a Nagy Zoltán vezette megyeszékhelyiek.

Aradszki Roland az egyik erőssége az egri csapatnak Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Ez volt az utolsó gyakorlási lehetőség a forduló előtt – mondta a heol.hu-nak az andornaktályai teremben tartott foglalkozást követően Nagy Zoltán. – A játékosok ezen a tréningen használták először az egylet új edzőpólóját és elkészült a hivatalos csapatfotó. Az öt új igazolással bővült társaság számára fontos időszak következik, ugyanis nemcsak az országos fordulókon kell bizonyítani a gárdának, hanem a 2. Egri Teqball-kupa miatt is reflektorfénybe kerül a klub. Azt szeretnénk, ha nagyot szólna a rendezvény, amelynek előkészületei javában zajlanak. Várhatóan nézők előtt, felejthetetlen egész napos programmal várjuk a sportág iránt érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában