labdarúgás

2021.06.01. 13:58

A Lőrinci VSC a tolnai bajnok ellen játszik az NB III-ért

A Lőrinci VSC csapata a Tolna megyei I. osztály bajnokával, a Gerjeni SK együttesével játszik osztályozót az NB III-ba jutásért.

B. Cs.

Dukon Béla: – A srácok idáig 110 százalékot nyújtottak Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A keddi sorsoláson 14 aranyérmes volt érdekelt, közülük hat erőnyerőként megúszta a ráadás-párharcot, így négy kettős csatára kerül sor június 6-án, illetve egy héttel később. A lőrinciek kezét nem fogta Fortuna.

– Meglehetősen zsúfolt és zaklatott tavaszi idény áll mögöttünk úgy, hogy 12 pontos hátrányból félállva végeztünk az első helyen – mondta a Hírlapnak az LVSC edzője, Dukon Béla. – A végén már úgy néztünk ki, mint egy olyan motor, amelyikben nincs olaj és nincs víz, de még megy. A srácok idáig 110 százalékot nyújtottak, le a kalappal előttünk, és bármit is hoz az osztályozó, gratulálok majd nekik, mert a szememben nem változik a megítélésük. Azt nem lehet tudni, hogy a két hónapig szerda-szombat meccsritmusban eltelt időszak után mit tud nyújtani a gárda, de az bizonyos, hogy mentálisan rendben vannak a játékosaim.

Dukon Béla: – A srácok idáig 110 százalékot nyújtottak Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az ellenfél Gerjeni SK a kilenc csapatos Tolna megyei I. osztályban 24 meccsen szerzett 55 ponttal végzett az élen.

– Felkészülünk a riválisból, és noha itt már a szerencse is közrejátszhat, de mi ugyanazt a játékot játsszuk majd, mint azt tettük eddig. Meglátjuk, ez mire lesz elegendő.

Osztályozók: Lőrinci–Gerjen (június 6., 14:00, ill. június 12., 14:00.), ETO Akadémia–Hidasnémeti, Tarpa–Békéscsaba II., Balatonlelle–Jánoshalma.

Osztályozó nélkül NB III-asok: Makó, Hajdúszoboszló, Mohács, Törökszentmiklós, Tarr Andráshida, Kelen SC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában