Labdarúgás

2021.06.09. 17:38

Az Eger SE és Vitelki Zoltán útjai elváltak

A szakember idén tavasszal 16 mérkőzésen vezényelte a gárdát.

B. Cs.

Vitelki Zoltán (jobbról) tovább áll Fotó: Lénárt Márton

Vitelki Zoltán távozik az Eger SE csapatától – a hírt az NB III-as klub hivatalos honlapján jelentette be. A szakember idén tavasszal vezényelte a gárdát. Irányításával 16 mérkőzésen hét győzelmet szerzett, négy döntetlent ért el és öt vereséget szenvedett a Keleti csoportban hatodik helyen végzett együttes.

– Ha azt nézzük, hogy szerettünk volna az első hatban végezni, akkor teljesítettük, amit célként kitűztünk magunk elé. Elégedetlenek nem lehetünk. Ettől függetlenül kiegyensúlyozottabb teljesítménnyel fentebb is végezhettünk volna a tabellán – értékelt az egerse.com-nak Vitelki Zoltán.

Szerdán kerestük a szakembert, de külföldön tartózkodik, ám jövő heti hazatérése után áll lapunk rendelkezésére. A megyeszékhelyi egylet operatív vezetője nem kertelt, amikor a vál(t)ás okáról kérdeztük.

– Szerettem volna, ha folytatódik a közös munka Vitelki Zoltánnal, ám ez meghiúsult, mert azokat az igényeket, amelyeket felénk támasztott, nem tudtuk teljesíteni – mondta Harmati Péter.

A távozó tréner utódját egyelőre nem kívánta megnevezni az operatív vezető, azonban a napokban minden bizonnyal fény derül az új edző kilétére.

Vitelki Zoltán (jobbról) tovább áll Fotó: Lénárt Márton

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában