ÍJÁSZAT

2021.06.27. 11:44

Racskóné remekelt, ostorosi érmek a GP-versenyről

Racskóné Ribárszki Orsolya ritkának számító példamutató versenyzéssel végzett az élen a 3D Grand Prix Örkényben rendezett 3. fordulójában.

B. Cs.

Racskóné Ribárszki Orsolya, Grenerczy Anna és Janohin Gréta Fotó: Ostorosi SE

A Pest megyei településen rendezett, a minősítő versenyek közé is tartozó megméretésen a Ostorosi SE kiválósága (egyben edzője) 53 pontos előnnyel jutott a a döntőbe. A fináléban is sikerült felülmúlni vetélytársait, miközben elérte az öt minősítő versenynapból az ötödiket. Racskóné Ribárszki Orsolya ebben az évben így újra I. osztályú versenyzőként szerepel. Rajta kívül még másik két ostorosi íjász célozhatott a felnőtt nőknél az éremért. A vadászreflex íj (TRRB) kategóriában a még 18 év alatti Janohin Gréta a 4., Grenerczy Anna pedig az 5. helyen végzett úgy, hogy kettejük között az utolsó vessző döntött a helyezésről.

Racskóné Ribárszki Orsolya, Grenerczy Anna és Janohin Gréta Fotó: Ostorosi SE

A Racskóné Ribárszki Orsolya és Racskó Gyula által felkészített egylet tagjai a fiatalabb korosztályokban hét alkalommal állhattak a dobogóra.

Az ostorosiak további érmesei

Junior TRRB: 1. Berta Dorina

Kadet TRRB: 1. Gyenge Adrián

Mini TRRB: 1. Kovács Kamilla

Junior BB: 2. Tóth Abigél

Mini TRRB: 2. Gyenge Ádám

Kadet TRRB: 2. Kovács Jázmin

Mini TRRB: 3. Kiss Gellért

Címkék#íjászat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában