LABDARÚGÁS

2021.07.07. 10:35

A Kispest-Honvéd öregfiúi nemes ügyért futballoznak Heréden

Bárányos Zsolt, Csehi Tibor, Mátyus János, Plókai Attila és Pisont István is tagja a pályára lépő kispesti keretnek.

B. Cs.

Bárányos Zsolt és társai érkeznek a megyei I-es csapat otthonában Fotó: Reviczky Zsolt/Nemzeti Sport

Fotó: Reviczky Zsolt

A három és fél éves nagykökényesi Kiss-Nagy Zsombor optimális fejlődésének elősegítéséért rendeznek jótékonysági mérkőzést szombaton Heréden. A Markó Ferenc Sporttelepen 18 órakor kezdődő találkozón a Heréd LC öregfiúk csapata a Kispest-Honvéd szeniorjaival játszik. A fővárosiak színeiben többek között pályára lép Bárányos Zsolt, Csehi Tibor, Mátyus János, Plókai Attila és Pisont István. A nemes ügyet szolgáló eseményről a házigazdák ezt írják.

Bárányos Zsolt (balról a második) örömmel vették e meghívást Fotó: Reviczky Zsolt/Nemzeti Sport

„Kiss-Nagy Zsombor komplex kortikális diszplázia és egyéb agyi malformációval született. A nagykökényesi kisfiú a családjával együtt napi szinten hihetetlen energiákat mozgósít az optimális fejlődés érdekében. Mivel a környéken nincs erre alkalmas intézmény és az állami ellátórendszer sem ajánl megfelelő fejlesztést, így szülei, Brigi és Gábor létrehoztak egy alapítványt (Kiss-Nagy Zsomborért Alapítvány), amelynek elsődleges célja, hogy Zsombi fejlesztésébe és óvodai elhelyezésébe becsatornázza a közösség erejét. Később központot hoznának létre, ahol a környéken élő és szükséget szenvedő gyerekek fejlesztése értő kezek alatt történhetne.”

A mérkőzésre a belépés ingyenes, ám Kiss-Nagy Zsombor harcát a kihelyezett adományládában elhelyezett felajánlásokkal lehet segíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában