KOSÁRLABDA

2021.07.13. 15:45

Váczi Péter elfogadta a miskolciak invitálását

Információink szerint Váczi Péter helyét Máté Balázs veszi át az EKE-Eger-KOK férficsapatánál.

S. K.

Váczi Péter a folytatásban a miskolciaknak osztja a tanácsokat Fotó: Lénárt Márton

Tizenkét év után búcsút int az EKE-Eger-KOK férficsapatának Váczi Péter. A 43 éves szakember a folytatásban az NB I/B Zöld csoportjának küzdelmeire készülő MEAFC vezetőedzőjeként tevékenykedik, ahol az eddig utánpótlásban dolgozó Béres Dávid lesz a segítője. A miskolciak azok után kerestek új edzőt, hogy az eddigi tréner, Szollár Gergő Nyíregyházára távozott.

Váczi Péter a folytatásban a miskolciaknak osztja a tanácsokat Fotó: Lénárt Márton

– Nagy megtiszteltetés, hogy szóba került a nevem Miskolcon és végül rám esett a választás – fogalmazott a Váczi Péter a borsodi klub honlapján. – Komoly kihívás előtt állok, a csapat egyértelmű célja a másodosztály Piros csoportjába való visszakerülés, ezért nagy elszántsággal és harci kedvvel várjuk a szezont. Miután Fazekas Csaba szakosztályvezető felvázolta a jövőbeli célokat, rövid gondolkodás után igent mondtam. Tudjuk, hogy nagy a felelősségünk, de úgy gondolom, Béres Dáviddal készen állunk a feladatra és csak azt tudjuk ígérni, hogy a csapat is készen áll majd.

Információink szerint Váczi Péter helyét Máté Balázs veszi át az EKE-Eger-KOK férficsapatánál, amely ősztől az NB II-es bajnokságban szerepel. Máté eddig játékosként és utánpótlásban tevékenykedő edzőként segítette a klubot. A keretben jelentős változás nem várható, az egyetemista gárda a legjobbjait igyekszik megtartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában