LABDARÚGÁS

2021.08.27. 11:06

Horton nincs belépőjegy, a melegítő-vásárlást másból oldották meg

Nemcsak új szerelés, hanem meglepetés is várta a megyei III. osztályú csapat tagjait.

B. Cs.

A megjelenéssel biztosan nem lesz gond Fotó: Hort SK

A Hort SK csapata a Gyöngyössolymosi SK elleni halasztás, majd a jövő heti szabadnap miatt csak szeptember 11-én, a Petőfibányai SK-val szembeni hazai mérkőzéssel kezdi a 2021/22-es idényt. Az előző kiírásban harmadik helyen végzett gárda tagjainak így még van idejük a bajnoki hangolódásra, amelyhez két örömhír társult.

– A hazai mérkőzések előtt belépő helyett támogatói jegy vásárlására kínáltunk lehetőséget a nézőknek – kezdte a Hort SK edzője, Káposzta István. – A befolyt összegből sikerült vásárolni egyenmelegítőt a fiúknak. A szerelés átadása előtt egyesületi logóval és sorszámmal ellátott kulacsokkal ajándékozta meg a játékosokat Tóvaj Gábor és felesége, Erika. Ezt aztán meglepetés volt a javából!

A megjelenéssel biztosan nem lesz gond Fotó: Hort SK

A tréner szerint a melegítők nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egységes, igazi focicsapatként tudjanak megjelenni, bárhol is lépnak pályára. A kulacsok pedig ezekben a covidos időkben biztosítják a fiúknak a kulturált módon történő folyadékpótlást mérkőzés közben, illetve a szünetben.

Tóvaj Gábor és felesége ajándéka Fotó: Hort SK

– Mindenkinek köszönjük, akik bármilyen formában segített és segít a jövőben. Hálásak vagyunk lelkes szurkolóink az egész éves támogatásért a játékosok, jómagam és az Összefogás Hort Községért Egyesület nevében. Mindezt az idei szezonban kiugró teljesítménnyel igyekezzük viszonozni, ami akár feljutást is jelenthet a megyei II. osztályba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában