LABDARÚGÁS

2021.09.08. 13:14

Bodon PFC: itt a vég(e), kizárták a klub két csapatát

Az MLSZ Heves megyei versenybizottságának döntése a megye II. osztályban szereplő klub felnőtt és U19-es csapatára vonatkozik.

B. Cs.

A péterkeiek számára úgy ért véget az idénynek, hogy igazából el sem kezdődött

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A szeptember 4-én lejátszott Atkári SE–Bodon PFC-Pétervására megyei II. osztályú felnőtt labdarúgó-mérkőzés (23–1) ügyében megállapítást nyert a vendégegyüttes felelőssége a létszámhiányos (hét labdarúgó lépett pályára) kiállásban, ami az idei szezonban immár a második ilyen esetnek számít. Emiatt az MLSZ Heves megyei versenybizottsága egy büntetőpontot levont a Bodon PFC felnőttcsapatától.

A péterkeiek számára úgy ért véget az idénynek, hogy igazából el sem kezdődött
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Ugyancsak a pétervásárai székhelyű egylethez kötődik, hogy az U19-es csapat szeptember 5-re kisorsolt atkári mérkőzése a vendégek miatt maradt el. A most futó idényben ez már a negyedik ilyen alkalom volt, így a versenyszabályzat értelmében a vétkes gárdát és a sportszervezet felnőttcsapatát is ki kell zárni a bajnokságból.

Mivel a Bodon PFC nem jelentette be távolmaradását az összecsapásról, ezért a „Kései mérkőzéslemondás és jelzés nélküli ki nem állás büntetési tételeinek eljárási rendje 2021–2022.” alapján 50 ezer forintos pénzbüntetés is vár a klubra.

A megyei II. osztályú bajnokság állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában