LABDARÚGÁS

2021.10.21. 12:36

Megyei II. osztály: a kompoltiak és a béka esete

A megyei II. osztályú bajnokság 11. fordulójának mérkőzéseire a Tarnamente SSZE csapatának játékosa tippelt. Bajzát László szerint a hat találkozó közül egyedül az atkáriak győznek vendégként, míg döntetlenből kettőt valószínűsít a 31 éves labdarúgó.

B. Cs.

Bajzát László (jobbról az első) tudja, hogy először magukkal kell foglalkozni Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: CZIMER TAMAS

Vasárnap, 14.30:

TARNAMENTE (12.)–POROSZLÓ (7.)

Kompolt. V.: Nováki Richárd (Pápista, Somogyi).

Nincs mit szépíteni, szinte minden szempontból a béka feneke alatt vagyunk. Főleg a góllövéssel állunk hadilábon, ami ugyebár alapja ennek a gyönyörű játéknak. Elnézést kérek a Poroszló csapatától, hogy róluk nem ejtek most szót, de nekünk először a saját portánkon kell EREDMÉNYESEN sepregetnünk. Ha ez sikerül, egy pontra jók lehetünk a kellemetlen stílusú vendégcsapat ellen, 2–2.

Bajzát László (jobbról az első) tudja, hogy először magukkal kell foglalkozni Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

VÁMOSGYÖRK (4.)–MÁTRADERECSKE (3.)

Vámosgyörk. V.: Rézműves Ferenc (Kántor, Bogdán).

A forduló rangadója. A rutin és az egyéni kvalitások valamelyest a derecskeiek felé billentik a mérleg nyelvét, viszont a csapategység és a nem elhanyagolható hazai pálya előnye miatt pontosztozkodással zárnak a felek a végletekig kiélezett mérkőzésen, 3–3.

EGERSZÓLÁT (5.)–ZAGYVASZÁNTÓ (9.)

Egerszólát. V.: Pádár Szabolcs (Kocsis, Forgó).

Egerszóláton újra lesz vöröshagyma a tarisznyában és jó pár gól is a Zagyvaszántó kapujában. Bata Árpi barátomék az előző mérkőzésük csúnya fiaskója után biztosan kettőzött erővel és harci kedvvel fogadják kétarcúnak számító ellenfelüket, 4–1.

MSE-MÁTRABALLA (6.)–HATVANI LOKOMOTÍV (11.)

Mátraballa. V.: Sohajda László (Bálint).

Itt nem látok kérdőjeleket. A jobb erőkből álló ballaiak ellen sajnos a hatvaniak rutinja most nem lesz elegendő a pontszerzéshez, 3–1.

HEVESI LSC II.-HEVESVEZEKÉNY (13.)–ABASÁR (10.)

Hevesezekény. V.: Orovecz Tamás (Kincses, Jacsó).

Valószínűleg a vezekényi fiatalok is ugyanabban a cipőben járnak idén, mint mi. Bravúros pontszerzések, majd megmagyarázhatatlan vereségek tömkelege. De minden sorozatnak meg kell szakadnia egyszer, így reményeim szerint stílusosan ők is pontszerzéssel tehetnek pontot Canossa-járásuk végére, 2–2.

NAGYRÉDE (14.)–ATKÁR (8.)

Nagyréde. V.: Motsidlovszky Attila (Orosz, Kiss-Sz.).

A saját bőrünkön tapasztalhattuk a múlt héten az atkáriak szívósságát. Ez a játékfelfogás ezen a hétvégén is sikerre vezetheti őket, 0–2.

SZABADNAPOSOK: Apc (1.), Visonta (2.).

A bajnokság állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában