LABDARÚGÁS

2021.10.06. 20:44

Vécs KSK: pontlevonás és albérlet

A Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Versenybizottsága az október 3-án beszüntetett Vécs KSK–Tenki TSSZE megyei III. osztályú mérkőzés ügyében megállapította a vécsiek felelősségét.

B. Cs.

Kereshetnek maguknak új pályára vécsiek (játékosaik balról)

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

A mérkőzés három pontját 6–0-s gólkülönbséggel tenkiek javára igazolták. Tekintve, hogy a vécsiek az idei szezonban már másodszor álltak ki létszámhiányosan, a VB egy büntetőpontot levont a csapattól. Ugyancsak ehhez az egylethez kapcsolódik, hogy az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága által kijelölt pályahitelesítő személy ellenőrzése és írásos jelentése alapján megállapítást nyert, hogy a vécsi sportpálya nem felel meg az MLSZ Infrastruktúra Szabályzatának V. osztályú játékterekre vonatkozó követelményeinek.

Kereshetnek maguknak új pályára vécsiek (játékosaik balról)
Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

Ezért a sportszervezet 2021/22. évre megkapott pályahitelesítési engedélyét azonnal hatállyal visszavonták. A Vécs KSK-t felszólították, hogy legkésőbb október 12-én délig értesítsék arról a versenybizottságot, hogy a klub az őszi szezonból hátralevő két hazai mérkőzését hol rendezi, és küldje be az ahhoz kapcsolódó pályahasználati dokumentumokat.

A Nyugati csoport állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában