AEROBIK

2021.11.25. 11:25

Hitvallás és faültetés Katus Attilával

Segítés az embereken. Ez szerepel Katus Attila értékrendjének középpontjában.

B. Cs.

Katus Attila a BizLounge vendége volt

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Nemes Róbert

Az aerobikban világ- és Európa-bajnoki címig jutott hajdani versenyző, egyben személyi edző és életmód-tanácsadó egri látogatása során szakmájáról és hitvallásáról beszélt a BizLounge üzleti klub vendégeként. A Cutler Fitness by Allure fitness és wellness komplexumban Mester Sándor kérdéseire válaszolt a 48 éves sportember, kiemelve: Egerbe mindig nagy örömmel érkezik, már csak azért is, mert emlékezteti szülővárosára, Pécsre.

Katus Attila a BizLounge vendége volt Fotó: Nemes Róbert / Heves Megyei Hírlap

A megyeszékhelyi beszélgetést testmozgás előzte meg Katus Attila számára. A Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány meghívásának eleget téve ugyanis fenyőfát ültetett. Ezzel csatlakozott az autósportot képviselő Kiss Norbert, Michelisz Norbert és Gerhard Berger trióhoz, akiknek ugyancsak van már fája az árvaház mellett létesülő erdőben.

– A falültetéssel a klímavédelem fontosságára is felhívják a figyelmet a közismert személyiségek – mondta a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke, Bóday Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában