Vízilabda

2022.02.05. 20:05

Hosnyánszky vezérletével nyert a Honvéd Egerben

Kétgólos győzelemmel távozott a fővárosi együttes a Bitskey-uszodából.

S.K.

Gólya Noel (3) és társai a védekezésben maradtak el a várttól.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A férfi OB I. 19. fordulójának mérkőzésén:

TIGRA-ZF-EGER–HONVÉD 13–15 (1–3, 4–5, 3–3, 5–4)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda. V.: Kovács S., Bereczki M.

EGER: Grieszbacher – Sári A., Kovács G. 1, Szalai G., Baksa B. 4, Lőrincz B., Murisics 1. Csere: Rádli R. 1, Gólya N. 1, Magyar M. 3, Hajdu B., Sántavy 1, Lőrincz Á. 1. Szakmai Igazgató: Biros Péter

HONVÉD: Decker A. – Kevi 2, Hosnyánszky 5, Decker Á. 3, Hessles B., Fejős, Manhercz Á. 2. Csere: Farkas D. (kapus), Kiss B., Hessles S. 1, Szirányi, Gregor, Sugár P. 2, Sólyom L. Edző: Szivós Márton

GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 10/6, ill. 9/5

ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 3/3.

KIPONTOZÓDOTT: Sári A. a 27. percben.

BIROS PÉTER: – A nézők talán jól szórakoztak a sok gól láttán, én kevésbé. Jobban örültem volna, ha a védelem is kellően hatékony. Egy hét alatt nem teszünk csodát, de lépésről lépésre szeretnénk javulni. Jóval fegyelmezettebb a csapat mint korábban, de ezért nem kapunk semmit. 

SZIVOS MÁRTON: – Elismerés a játékosaimnak, hogy a szerdai kudarc után ilyen tartásról tettek tanúbizonyságot. Ezúttal pont azzal nyertünk, amivel a Pécs ellen kikaptunk, ez pedig a támadójáték. A védekezésen kell javítani, hogy egyszerre a kettő is tudjon működni.

KÖVETKEZIK: BVSC-Zugló–Tigra-ZF-Eger, február 12., szombat, 19.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában