Labdarúgás

2022.02.19. 16:56

NB II: a hatvani nők súlyos árat fizettek az egri győzelemért

Hét sárga lapot, öt gólt, egy kiállítást és egy súlyos sérülést hozott a megyei presztízscsata a női NB II. Keleti csoportjának 17. fordulójában.

B. Cs.

Hajdú Debra Angéla (jobbra): gól után sérülés

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Eger SE–FC Hatvan 1–4 (0–1)

 

Eger, Felsővárosi Spt. V.: dr. Vigh Tünde (Barnák, Nagy M.).

Eger: Pozsgai – Kalóz, Tóth R., Balogh R., Kovács F., Nagy B., Kovács A., Mátyás (Varga A., 68.), Bíró (Huszár, 78.), Bukta, Malinovszky. Edző: Vitányi László.

Hatvan: Orgoványi – Libertényi, Elek, Krupa, Csutoros, Franka, Janik, Magócs, Gál (Balla, 78.), Holló, Hajdú (Dósa, 45.). Edző: Szabados György.

Gól: Bíró (47.), ill. Hajdú (15.), Janik (51.), Elek (62.), Csutoros (80.).

Kiállítva: Krupa (22.).

Az utolsó előtti helyen álló egriek a dobogóra pályázó hatvaniakat fogadták a tavaszi rajton úgy, hogy negyedóra múltán a vendégek jutottak előnyhöz. Hét perccel később azonban emberhátrányba került a Zagyva-parti gárda, mi több, a félidő utolsó percében gólszerzőjét is elveszítette a sárga-kék együttes. Hajdú Debra Angéla súlyos térdsérüléssel került kórházba. A piros lap mellett hét sárga cédulát is hozott Heves megyei presztízscsata ezzel együtt is hatvaniak sikerével zárult. A látogatók a szünet kisebb létszámban játszva is újabb három alkalommal vették be az a télen alaposan megerősített, de még össze nem érett egriek kapuját.

 

Vitányi László: – Nagyon szomorú vagyok a végeredmény miatt. A jóval esélyesebb Hatvannal sikerült felvennünk a versenyt, majd a kiállítást követően katasztrofális hibák után vereséget szenvedtünk. Hajdú Debrának gyors gyógyulást kívánunk, ellenfelünknek pedig további sok sikert!

Szabados György: – Idény eleji formában, nagy véráldozatok árán szereztük meg a három pontot. Jobbulást kívánunk Hajdú Debrának!

Következik: Szolnok–Eger, február 27., vasárnap, 10.00. Nagykáta–FC Hatvan, március 6., vasárnap, 13.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában