Labdarúgás

2022.02.05. 15:40

Téli-kupa: poroszlói bravúr és maklári majdnem siker

Gyöngyösön 11-esekkel maradtak alul a makláriak a Téli-kupa nagypályás, műfüves torna negyeddöntőjében, ahol a megyei II-es poroszlóiak I. osztályban szereplő ellenfelet búcsúztattak.

B.Cs.

Pataki Viktor (jobbra) újra eredményes volt a besenyőtelkieknél.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Hajnal Marcell góljára még válaszoltak a pásztóiak, ám Kállai Renátó találata már a győzelmet jelentette a Poroszló SE-nek. A Csala Attila irányította Tisza-partiak egyetlen másodosztályú gárdaként vívták ki a legjobb nyolc közé jutást a megyei igazgatóság 2021/2022-es rendezvényén, ahol aztán a Nógrád megyei I-ben 7. helyen álló Pásztó ellen is jobbnak bizonyulva a négy közé verekedték be magukat. A fináléba jutásért kiírt szerdai folytatásban Habóczki Gyuláékra a besenyőtelkiek várnak. Nagy Endre csapata a Gyöngyöshalásszal szemben is gólerős játékkal rukkolt ki.

 

Betegségek miatt Gyöngyösre az U19-es csapatukkal utaztak a makláriak. Az Ajtai Sándor vezette ifisták három felnőtt játékossal a soraikban vezetést szereztek az Energia SC-nél, ám a házigazdák döntetlenre mentették az állást. Következhettek a tizenegyesek, ahol a mátraaljaiak céloztak pontosabban.

 

Az Energia SC csapatának február 5-i ellenfelére vasárnap Hatvanban, a 13 órától lejátszandó Heréd–Heves összecsapáson derül fény.

 

Téli-kupa műfüves torna, negyeddöntők

 

BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT–GYÖNGYÖSHALÁSZ 4–1 (1–1)

GÓL: Pataki, Jónás (11-esből), Molnár Axel, Kaló I., ill. Fodor

POROSZLÓ–PÁSZTÓ 2–1 (0–0)

GÓL: Hajnal, Kállai, ill. Molnár E.

ENERGIA SC–MAKLÁR U19 1–1 (0–1) 11-esekkel: 5–4

GÓL: Fótos, ill. Keszthelyi.

VASÁRNAP

Hatvan, Népkerti Spt., 13.00: Heréd–Hevestherm-Hevesi LSC (4. mérkőzés).

 

Mérkőzések a Téli-kupa döntőjébe jutásért

 

FEBRUÁR 9., SZERDA

Hatvan, 18.00: Besenyőtelek-Erőss út–Poroszló

Füzesabony, 18.00: Energia SC–Heréd–Heves mérkőzés győztese

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában