Fitness

2022.05.09. 13:30

A Bikini kategória egri győztese utazhat a vb-re

A székesfehérvári International Cup-on majd egy héttel később a budapesti Bodysport-kupán is eredményesen szerepelt Pittner Petra.

S. K.

Pittner Petra (balról) a kisfia

Forrás: P. P.

Az egri HQ4 Fitness & Powerlifting Team SE 24 éves versenyzője a MOL Arénában rendezett megmérettetésen a Bikini Trained kategóriában harmadik helyen végzett, majd a fővárosban még sikerült rátenni egy lapáttal.

– A Bodysport-kupa kvalifikációs versenyként is szolgált a NAC Világbajnokságra – jelentette ki Pittner Petra. – Négy kategóriában indultam, s mind a négy alkalommal érmet szereztem. A Sportmodell kategóriában bronz-, a 35 év alatti fitness modell anyukák között ezüstéremmel gazdagodtam. A kvalifikációs versenyen Bikini modell kategóriában első, Sportmodell kategóriában harmadik helyezett lettem, előbbiben jogot szerezve ezzel a világbajnokságon való részvételre.

Az egri Valhalla Gym falai közt készülő Pittner Petra edzéseit és étrendjét Jenei István koordinálja, pózoktatáson Budapesten, a Lantos Johnny Fitness studioban Tar Eszter szárnyai alatt vesz részt.

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában