Labdarúgás

2022.05.02. 22:09

Elszakadt a Hatvani Lokomotív labdarúgójának az Achilles-ína

Súlyos sérüléssel szállították a hatvani Albert Schweitzer Kórházba a szerencsétlenül járt futballistát.

Hegoczki F. Zsolt

Király Milán idén már nem léphet pályára

Forrás: Hego Kreatív Stúdió

A Hatvani Lokomotív SE játékosa, Király Milán, a Nagyréde SC elleni megyei II. osztályú mérkőzés 30. percében szenvedett súlyos sérülést. Távolról is hallatszott a nagyobb reccsenés, majd a 29 éves játékos összecsuklott, nem tudott lábra állni, erős zsibbadást érzett a bal lábszárában. Az érintett helyen a lába szürkés feketén elszíneződött.

A nagyrédei klub elnöke, Kovács László azonnal sietett „helyszínelni”, ahol a sérült így köszöntötte tréfálkozva: „Hát így fogadják itt a korábbi játékosokat?”

Amúgy a hazai vezető és a szőlőskertiek NB III-at is megjárt korábbi futballistája közös nevezőre jutott abban, hogy az eset véletlenül történt. Király Milánnak csapattársai segítettek a hordágy mozgatásában, a játékost a mentő a hatvani Albert Schweitzer Kórházba szállította. Az már hétfő este közölte a Heol Sporttal a Loki játékos-edzője, Tóth Péter, hogy Király Milánnak elszakadtak az Achilles-ína. Felépülése hosszú idő vesz igénybe.

A mérkőzést 4–1-re a hazaiak nyerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában