Kerékpár

2022.05.17. 17:00

Hatvanötből a második helyen az Egri Futó és Triatlon Klub bringázó hölgye

Népes mezőnnyel, köztük 935 befutóval rendezték a 15. Intersport Tour de Tisza-tó országúti versenyt.

B. Cs.

Fodor-Fejes Adrian Adél (balra) korosztályában a második helyen végzett

Forrás: EFTK

Az Egri Futó és Triatlon Klub képviseletében Fodor-Fejes Adrian Adél 1:58:45 órás idővel, 32,7 kilométer/órás átlagsebességgel, 238 nő között az ötödik helyezést ért el, míg korosztályában 65 induló közül másodikként végzett.

– Sajnos nem minden nevezőnek sikerült a célba érkezés, mert több kisebb és nagyobb bukás történt, valamint a defektek és egyéb műszaki hibák miatt hiúsult meg a táv teljesítése – mondta a heol.hu-nak Fodor-Fejes Adrian Adél. – Tiszafüredről a mezőny Poroszló felé tartva lassú rajttal, 25–30 kilométer/órás sebességgel kezdett. A Tisza-hídon történt áthaladást követően elengedték a versenyzőket, hogy a keskenyebb útra érve széthúzódjon a mezőny. A kiskörei híd és az utána lévő szakasz új borítást kapott, ezért már ott is tempósan lehetett haladni. Sajnálatos, hogy nem sikerült minden kátyút kijavítani, ezért történhettek a balesetek és a műszaki hibák. Mivel mindkét problémát elkerültem, így a beértem a célba.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában