Birkózás

2022.05.16. 13:13

Mindent vittek az egri birkózók Nyíregyházán

Az Egri Városi Sportiskola (EVSI) huszonnégy tagú csapata tizenegy arany-, öt ezüst- és hat bronzérmet szerzett a Nyíregyházán rendezett 4. Mr. Tus Kupa nemzetközi kötött- és szabadfogású versenyen.

S. K.

Huszonkét érem a huszonnégy tagú csapattól

Forrás: EVSI

Az edzőként Gyöngy Attila, Lakatos András, Madarasi Gábor és Szucsik Tamás által felkészített gyerekek alaposan kitettek megukért. Az EVSI csapatban toronymagasan szerezte meg az első helyet, amivel a megyeszékhelyiek kiérdemelték Nyíregyháza város különdíját valamit a Mr. Tus Vándorserleget is. Ezen felül a diák II-es korcsoport legjobb versenyzőjének a 29 kilós súlycsoportban győztes Juhász Bendegúzt választották.

– A tapasztalatszerzést helyzetük előtérbe, hiszen akadt olyan gyerek, aki először tehette próbára tudását éles versenyhelyzetben – fogalmazott Szucsik Tamás. – A csapat remekül vizsgázott, mindenki boldogan, sikerélménnyel térhetett haza.

Az egri éremszerzők
Aranyérmesek (11): Krosovszki Dávid, Borosi Richárd, Németh Dénes, Gégény Zsombor, Szabó Liliána, Paulovics Kolos, Papp Ábel, Juhász Bendegúz, Csépány Gergő, Veres Koppany, Varga Benedek
Ezüstérmesek (5): Kormos Márk, Nagy Zsolt, Nátrán István, Jankó Milán, Fodor Bence
Bronzérmesek (6): Méreg Ferenc, Semperger Botond, Kárpáti Zétény, Jankó Benett, Dorkó Bence, Csomós Sándor

Címkék#birkózás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában