Fekvenyomás

2022.05.06. 10:46

Nagytályai bajnokot avattak a diákolimpia döntőjében

Az andornaktályai Body-Fit edzőteremben készülő fekvenyomók a maximumot hozták ki magukból a diákolimpia országos döntőjében.

B. Cs.

Birinyi Patrik a +120 kilós kategóriában bizonyult a legjobbnak

Forrás: Body-Fit

Birinyi Patrik első, Sándor Dániel második, Birinyi Dominik pedig a hatodik helyen végzett a Szikszón rendezett fináléban. A Magyar Erőemelő Szövetség égisze alatt zajlott megméretésen 17 megye 60 iskolájából érkezett 220 diák mutatta meg, mire képes.

– Azok a versenyzők, akik a döntőbe jutottak, helyezéstől függetlenül nyertek. Nyertek, hiszen az elődöntőket sikeresen kellett venni, hogy az ország legjobbjai között szerepelhessenek. A formaidőzítés jól sikerült, mindhárom indulónk a legtöbbet hozta ki magából, miközben a szervezők és a bírói kar tagjai is remek munkát végeztek – értékelt a Body-Fit edzőteremben vezetője és edzője, Tóth József.

Sándor Dániel ezüstérmesként tért haza Szikszóról 
Forrás: Body-Fit

A nagyatályai illetőségű Birinyi Patrik a +120 kilós súlycsoportban 135 kilogrammos teljesítménnyel szerzett diákolimpiai bajnoki címet.  

Az andornaktályai Body-Fit edzőterem indulóinak eredményei

Diákolimpiai bajnok
+120 kg: Birinyi Patrik (Andrássy isk., Eger) 135 kilogrammos teljesítmény  
Második helyezés
–74 kg: Sándor Dániel (Pásztorvölgyi isk., Eger) 85 kg
Hatodik helyezés
–93 kg: Birinyi Dominik (Andrássy isk., Eger) 112,5 kg
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában