Kispályás foci

2022.06.05. 14:01

A besenyőtelki tornán is igazolódott, mennyien szerették Oláh Norbertet

Az elhunyt labdarúgó fia és annak barátai is pályára léptek Besenyőtelken, az Oláh Norbert jótékonysági emléktornán.

B. Cs.

Oláh Norbert a szívekben megmarad

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Ahogy a meghívott csapatok játékosai, úgy a nézők is adomány-dobozba helyezhették el felajánlásaikat. Nem néztük, nem számoltuk ki, mennyit dobott be, a „perselyt” egy az egyben átadtuk az özvegynek – közölte a heol.hu-val az Oláh Norbert jótékonysági emléktorna egyik szervezője, Nagy Endre.

A besenyőtelki dr. Vass Géza Sporttelepen szombaton gyásznapot tartottak. Az életének 43. évében daganatos betegség következtében idén márciusban elhunyt Oláh Norbertre emlékezve gyűltek össze hajdani csapattársak, barátok, hozzátartozók. A hívószót Norbi és a futball jelentette, egymástól elválaszthatalan párost alkotva. Az egykori csatár portré képről köszönt vissza a résztvevőknek, akik közös focizással tisztelegtek. Előbb Norbi fia és annak barátai léptek a műfüves kispályára, majd sorra jöttek az elhunyt volt klubjainak képviselői. Füzesabonyból a Perge András vezette hajdani ifista társak érkeztek, Hevesről Somodi Krisztiánnal az élen húztak mezt a játékosok, míg például többek között Mirkóczky László, Béres Mihály és Ágó Ferenc kettős minőségben volt jelen, ugyanis ők Pétervásárán és Besenyőtelken is együtt játszottak Oláh Norberttel.

 

A pályán elért végeredmény ezúttal másodlagos tényezőt jelentett, ám azért megemlítjük, hogy a hevesiek végeztek az élen a besenyőiek előtt, a harmadik helyet pedig megosztva érdemelte ki az FSC ifista gárdája és a pétervásárai társaság.

A helyi önkormányzat nevében köszöntőt mondott Urbánné Tuza Éva és Forgács Péter elismeréssel adózott a megjelentek előtt, Oláh Norbert özvegye, Helga pedig nagyon hálás volt a szervezőknek.

– A rendezvény azt bizonyította, hogy rengetegen szerették és tisztelték Norbit. Borzasztó és szívfájdító, hogy már nem lehet köztünk, de nem kétséges, hogy a lelkünkben mindig megmarad – mondta Nagy Endre.

A témában írt korábbi cikkünket itt olvashatják.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában