Labdarúgás

2022.06.21. 17:32

FC Hatvan: kapusból már van három

Az NB III-ba frissen feljutott FC Hatvan csapata három kapust mutatott be hivatalos honlapján.

B. Cs.

Sándor Bence eddig alapembernek számított

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A megyei I. osztályban bajnoki címet szerzett hatvaniak alapemberének számított Sándor Bence. A 23 éves kapus a 2021/22-es idényben 23 alkalommal a kezdőcsapat tagjaként őrizte a hálót.

– Minél több meccsen védeni és rátenni még egy pár lapáttal az előző szezonbeli teljesítményre. A csapattal pedig nyugodt szezont szeretnék, biztos bentmaradással – mondta a jövőre vonatkozóan a jászberényi illetőségű kapus az fchatvan.hu-nak.

A 26 esztendős Jaroslav Cellár egy idényt követően tér vissza a sárga-kékezhez. A Felvidékről származó játékos az elmúlt szezont az SC Ritzing csapatánál töltötte.
– Ofella Zoltán elnök hívott, hogy jöjjek és segítsem a csapatot a következő idényben – közölte Jaroslav Cellár.

Áll Martin Bence a Zagyva-parti egyletben nevelkedett, ahonnan 2019-ben távozott Nyíregyházára. A 17 éves fiatal a legutóbbi szezonban a Spartacus II. megyei I-es keretéhez tartozott.

– Az újabb hatvani szerepvállalással lehetőségem nyílik magasabb osztályban játszani. Nagyon örültem a megkeresésnek, mert ahogy a mondás tartja, mindenhol jó, de a legjobb otthon. Természetesen első számú kapus szeretnék lenni, meg akarom mutatni magam és a legjobb tudásom szerint erősíteni az együttest. A csapattal természetesen minél jobb helyezést szeretnék elérni, amiért keményen megdolgozunk majd – jelentette ki Áll Martin Bence.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában