Kispályás foci

2022.07.01. 11:50

1. Hollywood-kupa: Egerből akár a Minifutball BL-ig is el lehet jutni

Egy nappal az 1. Hollywood-kupa jótékonysági kispályás torna előtt Tóth Gábor (Csita) főszervező rámutatott az esemény fő szempontjaira.

B. Cs.

A tornán 16 csapat játékosaira lépnek műfűre

Forrás: Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– A torna megszervezése véletlenszerű beszélgetésből indult el, amit BoTi cimborámmal folytattunk egy rendezvényen – mondta a heol.hu-nak Tóth Gábor. – Neki jelentős szerep jutott azzal, hogy rengeteg biztatást adott. Után már „csak” megfelelő támogatók és szervezőtársak kellettek. Így jutottunk el odáig, hogy legyen ebből hagyomány. Évente egyszer, egy napon, a nagy-, és kispályás bajnokság végén az amatőr csapatok és barátokból álló társaságok mérjék össze a tudásukat. Az erőfeszítéseket nívós díjakkal jutalmazzuk. A torna értéket növeli, hogy a győztes automatikusan kvalifikálja a magát a Magyar Minifutball Bajnokság Kelet-magyarországi döntőjébe, ahonnan akár a Minifutball BL-ig is eljuthat. Ezért Pinkóczi Tibornak jár a köszönet.

Lényeges tudnivaló, hogy az 1. Hollywood-kupát négy csoportba sorolt 16 csapat részvételével július 2-án, szombaton 9 órától bonyolítják le az egri Kemping Sporttelepen.

– A rendezvény másik nagyon nagy értéke a jótékonysági rész, amit Bata Árpi barátom vetett fel – folytatta Tóth Gábor. – Az esemény logójával ellátott, 1000 forintért árult hűtőmágnesek eladásából befolyt összeget a Markhot Ferenc Oktatókórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztályának ajánljuk fel. Már most több mint száz darabot sikerült eladnunk, és nagyon bízok benne, hogy a torna alatt is legalább ennyire lesz még igény. Legyen szó játékosról, hozzátartozóról vagy szurkolóról, mindenkit sok szeretettel várunk, remélve, hogy valamennyien jól érzik majd magukat.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában