Kispályás foci

2022.07.11. 22:23

Az egri Hollywood csapata az Euro-kupába jutásért futballozhat

A fináléba kerülésért játszhatott a Masterplast Ligakupa Kelet-magyarországi döntőjében a Tóth Gábor irányította Hollywood csapata.

B. Cs.

A Hollywood csapata sok tapasztalatot szerzett Hajdúszoboszlón

Forrás: Minifutball Szövetség

– A legjobb négy közé még sikerült bejutnunk, majd a döntőbe kerülésért játszhattunk. Sajnos azonban ott alulmaradtunk és a harmadik helyért folytatott küzdelemben is elvéreztünk. Számunkra azonban a legfontosabb tényező, hogy negyedikként is selejtező mérkőzéseket játszhatunk a Magyar Minifutball Bajnokság döntőjének keretében – mondta a Hollywood csapatvezetője, Tóth Gábor (Csita). 

A július 24-i budapesti rendezvényen az Európai Mini-Futball Szövetség (EMF) által kiírt montenegrói Bajnokok Ligájára és a hajdúszoboszlói Euro Cup-ra szerezhetnek indulási jogot a csapatok. 

A megyeszékhelyi együttes Balogh Csaba (kapus), Érsek Martin, Noszek Gábor, Ökrös Balázs, Besenyei Richárd, Szabó Viktor, Szabó Dominik, Bánka Balázs, Gáspár Milán, Nagy Bence és Balog Bence összeállításban végzett negyedikként a hajdúszoboszlói régiós döntőben.

– A csapat nem túl hosszú múltra visszatekintő történetében ez volt az első országos torna, ahol a legjobb négy közé jutottunk – emelte ki Tóth Gábor. – Jó játékosok és erős csapatok mérkőztek, olyanok, amelyek előzőleg a keleti régióban tornát nyertek. Nívós meccseket játszottunk, ami olykor nagyszerű játékkal párosult. Fontos, hogy rangos eseményeken sok tapasztalatot szerezzünk, ami a jövőre nézve nagyon hasznos lehet.

Köszönöm, akik segítették a csapatot a hétvége folyamán, köztük első helyen ifj. Nagy Istvánnal. 

Amennyiben az egriek sikerrel veszik a budapesti akadályt, akkor szeptember 14. és 18. között visszatérhetnek Hajdúszoboszlóra, az Euro Cup döntőjére.

Címkék#minifutball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában