Labdarúgás

2022.07.28. 11:25

Fővárosi NB II-es csapatnál folytatja az egri tehetség

Diósgyőrnek búcsút intve a Budafoki MTE gárdájához igazolt Sós Máté.

B. Cs.

Sós Máté (elöl) a DVTK-nál kölcsönben szerepelt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2003. május 31-én született támadó az Egri Focisuli SE-ben kezdett futballozni, majd a Plútó SE, a Mezőkövesd Zsóry, Felcsút és a DVTK következett. Az U15-ös korosztályos válogatottól kezdve a ranglétrát végigjárva az U18-as együttesben is bemutatkozott. Hajdan édesapja, Tamás és nagyapja, Sándor is erősítette az egri együttest.

– Nagyon nagy megtiszteltetés egy ekkora klubhoz csatlakozni, boldog vagyok, hogy itt folytathatom a pályafutásomat – mondta az NB II-ben szereplő Budafoki MTE honlapjának Sós Máté. – Egyénileg és csapatszinten is komoly céljaim vannak, ezért mindent megteszek majd, hogy minél több időt töltsek a pályán és gólokkal, gólpasszokkal szeretném segíteni a Budafokot. Úgy érzem, nagyszerűen sikerült a beilleszkedés, könnyen befogadott a csapat, izgatottan várom az előttünk álló szezont, amelyre a felkészülésünk alapján nagy reményekkel tekintek.

A BMTE csapatának Sós Máté a nyolcadik nyári szerzeménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában