Küzdősport

2022.08.04. 10:08

Valóra vált a siroki „Kölyök” álma

Borics Ádám október 1-én, Kaliforniában címmérkőzésen szerepelhet a brazil Patrício „Pitbull” Freire (33-5) ellen a Bellator 286. gáláján.

S. K.

Borics Ádám óriási kihívás előtt

Forrás: Bellator

A siroki születésű MMA-harcos, korábban az NSO-nak elmondta, minden erejével arra készül, hogy első magyarként címmérkőzést vívjon a kevert harcművészetek második számú szervezete, a Bellator régi-új pehelysúlyú bajnokával, Patrício „Pitbull” Freire-vel, aki tavaly júliusban ugyan kikapott A. J. McKee-től, de az áprilisi visszavágón legyőzte őt. A magyar sportoló nehéz feladat előtt áll, hiszen a Pitbullnak nincsenek gyenge pontjai. Állóharcban és birkózásban is jeleskedik.
A másik óriási hír, hogy ugyanezen a gálán szerepel majd A. J. McKee is, aki életében először könnyűsúlyban bunyózik majd.
Borics Ádám (18-1) élete első főmeccsét egyhangú pontozással nyerte meg a Bellator 276. gáláján a dán Mads Burnell ellen. A pehelysúlyú harcos első magyarként vívhatott főmérkőzést a vegyes harcművészetek második számú észak-amerikai szervezeténél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában