Küzdősport

2022.09.29. 19:13

11. Harcosok Éjszakája: a főmeccs nem sikerült, de a gála parádés volt

Több mint ezer néző örülhetett annak, hogy az új hatvani sportcsarnokban igazán méltó körülmények között rendezhette meg a 11. Harcosok Éjszakája nevet viselő küzdősportgálát a Hatvani Thai Box Klub.

Bódi Csaba

Kerek Csaba (jobbra) nem bírt a szerb Dusan Rakoviccsal

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

– A koronavírus-járvány miatti kihagyás után sokkal nehezebb feladatot jelentett tető alá hozni a rendezvényt, mint a korábbi években – mondta a Hírlapnak a Hatvani Thai Box Klub vezetője és edzője, a főszervezői teendőket ezúttal is felvállaló Hatvani Ferenc. – Ugyanakkor az új helyszín más, sokkal jobb lehetőségeket biztosított ahhoz, hogy színvonalas gála részesei legyenek a nézők. Örömteli, hogy 950 belépőjegy talált gazdára, miközben meghívottként 130 személyt láthattunk vendégül. 

Az érdeklődők az úgynevezett ültetőmeccseket követően tíz párharcot láthattak a ringben.

A fő mérkőzést a Hatvani Thai Box Klub kiválóságaként Kerek Csaba vívta Dusan Rakovics ellen.

A szerbek Európa-bajnokával szemben sok energiát mozgósított a hazaiak 27 éves élharcosa, ám vetélytársa érvényre juttatta felkészültségét, és egyhangú pontozással elhódította a győzelemért járó övet.

További hatvani versenyzőként Vinczeffy Gergő a második menet felében elfáradt a debreceni Nagy Zoltán ellen, ami vereséghez vezetett. Ugyanakkor a korábban sérüléssel bajlódott Rozmaring Péter gyengébb kezdés után fordított. Kazsamér Richárd keményen ellenállt, azonban Hatvani Ferenc tanítványát hirdették győztesként, mégpedig megosztott pontozással. A Hatvani Thai Box Klub sikert aratott másik győzteseként Ádám Balázs fogadhatta a gratulációkat. Csank Armand jól állta az ütéseket és a rúgásokat, ám végül egyhangú pontozással a Zagyva-parti egylet sportolójának a kezét emelhették a magasba.

Címkék#küzdelem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában